Operació policial per trobar dos homes relacionats amb una presumpta violació

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La policia busca dos homes acusats d'una violació, amb un dispositiu especial que inclou controls a les fronteres. Els fets haurien succeït dimarts a Santa Coloma, segons ha denunciat la víctima.

La policia manté un dispositiu especial a les fronteres per trobar dos homes relacionats amb un delicte de violació en un domicili d'Andorra la Vella. A primera hora d'aquest dimecres a la tarda s'han aixecat els controls a l'interior del país. Els fets haurien tingut lloc dimarts a la tarda en un habitatge de Santa Coloma. Al voltant de les 8 del vespre la policia va rebre la trucada d'una dona que assegurava haver patit una violació per part de dos homes.

De fet la recerca dels dos sospitosos es limita a zones concretes, la qual cosa fa pensar que la investigació comença a donar pistes sobre el lloc on es podrien trobar els dos sospitosos. 

Amb l'objectiu de localitzar i escoltar la versió dels fets dels sospitosos tot seguit es va iniciar una operació gàbia amb controls sobretot en totes dues fronteres i punts estratègics de la xarxa viària. En tractar-se d'un tema sensible no s'han facilitat més dades.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Albert Refart

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.