Conxita Marsol apunta a número dos de la llista nacional de Demòcrates

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Tot apunta que la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, anirà de número dos per Demòcrates a la llista nacional. Els taronges aspiren a concórrer als comicis amb els socis de govern. Tancada l'entesa amb Ciutadans Compromesos, l'escissió dels liberals pot dificultar els acords parroquials.

Segons ha pogut saber RTVAConxita Marsol seria la número 2 de Demòcrates a la llista nacional, acompanyant així a Xavier Espot. Pel que fa a l'actual cap de gabinet del cap de Govern, Guillem Casal, liderarà la candidatura taronja a Canillo. El president del grup parlamentari demòcrata, Carles Enseñat, ha explicat també que l'acord entre Demòcrates i Ciutadans Compromesos està més que segellat. Carles Naudi i David Montané encapçalaran la llista a la territorial de la Massana. Ara els esforços dels taronges se centren a establir pactes amb Liberals i completar l'equació que ha permès la governabilitat els darrers quatre anys.

Serà complicat, com reconeix el president del grup parlamentari demòcrata. L'escissió en dues faccions liberals obligarà a fer equilibris a cada parròquia. "Tot això requereix negociació. Anivell nacional, hi ha una rivalitat per això es presentaran dues llistes nacionals", ha afirmat Carles Enseñat, president del grup parlamentari demòcrata.

En qualsevol cas, segons Enseñat, seria el pacte adequat i en aquesta finalitat centraran tots els esforços, sense preveure, de moment, altres possibilitats.

Informa: Gemma Rial - Joan A. Sarmiento - Pere Moliné
Locució: Laura Massegú

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.