La Covid-19 obliga a limitar el Jambo, que torna amb força als carrers amb 22 propostes i tres escenaris

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Jambo Street Music torna enguany amb 22 artistes convidats i tres escenaris al voltant del centre històric d'Andorra la Vella. Amb taules i cadires, els organitzadors asseguren que ha de ser l'any per retornar la música al carrer.

Torna la música al carrer, torna, aquest any sí, el Jambo. Enguany ho fa amb novetats provocades per la pandèmia i és que el festival només durarà dos dies, divendres i dissabte 18 i 19 de juny.

En aquesta edició, les localitzacions també canvien. Amb l'objectiu d'evitar aglomeracions i un moviment excessiu de gent, es muntaran tres escenaris. Un, a la plaça del Poble, un altre a la plaça Guillemó i el tercer, al carrer Anna Maria Janer.

Els protocols Covid encara s'han de concretar, però la idea actual és d'aforaments limitats de 100 persones, assegudes amb la possibilitat de menjar i beure. El director del festival, Toni Colom, ha explicat que "tot estarà perimetrat amb entrades i sortides, gel hidroalcohòlic, personal per netejar els espais i taules amb cadires amb un màxim de 5-6 persones".

Enguany, el cartell també es veu reduït. Els protocols de Salut i el pressupost destinat a les infraestructures han provocat que el nombre d'artistes passi de 30 a 22. Això sí, a la presentació del festival el també director Oriol Vilella ha destacat  que és l'edició més internacional, amb especial menció per la cantant Ana Tijoux: "La revista Rolling Stone la situa com la millor rapera en espanyol i el New York Times ha dit d'ella que era la resposta llatinoamericana a Lauryn Hill". A més ha posat en relleu la gran varietat d'estils: "Hi haurà grups de jazz, bossanova, pop, rock, hip-hop, flamenc, cançó d'autor, electrònica i rhythm and blues".

B Sharp i Manu and the Vodka's obriran el festival divendres. Dissabte, la música començarà a migdia amb l'espectacle infantil de la Tresca i la Verdesca, i el pla fort seran els Pali.

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.