Crear una xarxa de joves iberoamericans, idea sorgida del camp de treball a la Vall del Madriu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

S'acaba el primer esdeveniment emmarcat en la Cimera Iberoamericana del 2020. És el que han protagonitzat el grup de joves arribats de 10 països diferents d'Amèrica, Espanya, Portugal i Andorra, en un campament a la Vall del Madriu, coincidint amb la celebració del 15è aniversari de la inscripció a la Unesco. D'aquí n'ha sortit la idea de crear una xarxa de joves iberoamericans per mantenir el lligam.

Últimes hores a Andorra dels 13 joves iberoamericans que han participat en el campus internacional a la Vall del Madriu-Perafita-Claror, en el marc de la Cimera Iberoamericana del 2020.

Han estat dues setmanes de treball intenses, coneixent l'entorn de la vall i realitzant tallers sobre pedra seca, senyalització de camins i altres. Destaquen especialment la cultura ecològica del Principat i que ara podran explicar als seus països d'origen.

El grup de joves s'ha conegut aquí i posen de relleu el treball en equip, l'intercanvi de cultures i la cooperació entre països que s'ha gestat al Principat. Ara la fita que s'han marcat és crear una xarxa de joves iberoamericans per a la lluita del patrimoni cultural i natural de les nacions, que és el que els ha unit.

De Veneçuela, Portugal, Panamà, Paraguai o Nicaragua, el grup de joves iberoamericans marxen satisfets d'haver complert l'objectiu.

Matias Mora
Participant Costa Rica

Informa: Laura Massegú
Imatge: Guillem Casal-Sergi Linares-cedides Govern d'Andorra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.