Creix el volum de passatgers i l'activitat comercial a l'aeroport d'Andorra-la Seu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'aeroport d'Andorra-la Seu va incrementar al gener el volum de passatgers en un 370% mentre que al febrer l'augment va ser del 103%. També creix l'activitat comercial, ja que actualment sis empreses aeronàutiques operen des de les instal·lacions alturgellenques.

L'activació dels vols regulars d'Air Nostrum a Madrid ha disparat el nombre de passatgers a l'aeroport d'Andorra-la Seu. Amb els vols xàrter, que ofereixen altres empreses, el nombre de viatgers al gener se situava en 1.030, un 370% més que un any abans. Al febrer la xifra va ser de 1.006 passatgers, un 103% més que el mateix mes del 2021. Influeix també que les restriccions són menys rígides que en l'exercici anterior.

Les operacions de vol també han augmentat significativament, un 62% al gener i un 48% al febrer.

Ja són sis les empreses que instal·lades a l'aeroport: dues de treballs amb helicòpter, una dedicada a comercialitzar aeronaus, dues escoles de vol i una dedicada a vols xàrter. A més, dues operen tot i que sense base fitxa: Air Nostrum i el grup Helipistes, dedicada a vols xàrter en helicòpter.

El nombre augmentarà, ja que dels 12 hangars construïts, 5 estan pendents d'adjudicar i ja hi ha empreses que han iniciat els tràmits per operar des de l'aeroport.

Informa: Joan .A. Sarmiento
Locució: David Domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.