La Creu Roja donarà suport a la iniciativa privada per recollir ajuda per a Ucraïna

S'amplien els punts de recollida d'ajuda als refugiats per la invasió d'Ucraïna.

La Creu Roja empararà el col·lectiu per fer arribar l'ajuda a les portes del país. És un dels acords als quals s'ha arribat aquest dimecres al matí en una reunió a les seves instal·lacions. 

A banda de la bolera s'estan organitzant punts a la policia, la Universitat d'Andorra, Vallnord i la Creu Roja, que posarà el magatzem de la botiga solidària a disposició de la causa.

També es farà una crida a voluntaris per organitzar el magatzem i xofers per fer el transport.

Aviat es comunicarà quins són els productes ara mateix més necessaris. L'emblema de la Creu Roja ha de facilitat l'arribada a través de fronteres que poden ser conflictives.

El Govern destina 20.000 euros al Comitè Internacional de la Creu Roja d'ajuda a Ucraïna

Després que el Govern hagi aprovat un projecte de llei d'aplicació de les sancions internacionals a Rússia, també farà una contribució econòmica voluntària de 20.000 euros al Comitè Internacional de la Creu Roja per ajudar a les persones que estan patint el conflicte bèl·lic.

En l'actualitat, el comitè disposa de 615 persones treballant a Ucraïna, i aquesta contribució se suma a les iniciatives de particulars i de col·lectius del país com Unicef i la Creu Roja Andorrana.

Informa: Rosa Alberch

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.