Crida des d'Andorra per donar suport als manifestants que reivindiquen justícia i pau a Colòmbia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una desena de colombians que resideixen a Andorra se sumen al moviment mundial SOS Colòmbia per fer-se ressò de la situació que està vivint el país i per solidaritzar-se amb els manifestants que reivindiquen que s'acabin les desigualtats, la corrupció i la violència policial que ja s'ha cobrat més de trenta vides.

Segons la portaveu de l'acció, Sandra Vegas, la llei de reforma tributària del president colombià ha estat la gota que ha fet vessar el got. Ha explicat que "l'exèrcit armat i policies amb metralladores, estan fent callar la gent que surt a manifestar-se i a demanar els seus drets". 

Els integrants del grup s'han fet sentir al centre del Principat lluint cartells i banderes i han fet un minut de silenci tot encenent espelmes en record de totes les víctimes. L'objectiu de l'acció que van dur a terme aquest divendres és "informar perquè les entitats internacionals escoltin aquesta crida i ajudar Colòmbia".

Informa: Laura Cugat
Imatges: Arnau Gaya

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.