Crida per a una nova campanya de donació de sang

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Creu Roja Andorrana i el Banc de Sang i Teixits ha tornat a fer una crida massiva. Aquest dilluns s'ha iniciat la nova campanya de donació de sang a la sala Prat del Roure d'Escaldes-Engordany fins dimecres al vespre, per tancar un any amb molt suport per part de la població.

La campanya segueix els protocols sanitaris respecte les distàncies de seguretat i la higiene de tots els assistents, les mesures han estat les mateixes que fa tot just dos mesos, quan es va dur a terme la campanya anterior.

Per accedir-hi, els donants han de demanar cita prèvia a la pàgina web "perquè no s'acumuli la gent", explica la doctora Liana Avetsyan.

La necessitat de sang no ha variat, se segueix necessitant la mateixa quantitat o més. Les condicions per poder ser donant de sang es basen en la majoria d'edat i la bona salut.

Els donants que han pogut atansar-se a la sala poden ser persones que ja han fet altres contribucions, o bé nous donants. Aquells que ja han passat pel Prat del Roure, com Raúl Calvo, destaquen la importància de les donacions: "És un acte solidari fonamental".

La campanya s'allargarà fins al 25 de novembre a la sala Prat del Roure d'Escaldes-Engordany d'11 a 14 i de dos quarts de cinc a dos quarts de deu.

Informa: Anna Mata
Imatges: Pere Besolí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.