Crim omple de música punk el complex del Tabola de la Massana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El concert de Crim va ser el cap de cartell del concert de dissabte a la nit al complex del Tabola de la Massana. Va ser el colofó a un cap de setmana especialment intens per al sector de la música i l'art independent.

El mercat i exposició artística de joves del país, així com els concerts posteriors que es van celebrar dissabte a la nit, han esdevingut un èxit de participació. Tanmateix, Santi Casas, president de l'Associació Rockòdrom, ha explicat que, en línies generals, totes les activitats que es duen a terme des de l'associació "funcionen molt bé".

A la nit, Crim van ser els encarregats de dur la música punk a l'escenari, per tal de posar el seu granet de sorra perquè la música independent faci forat al país, un fet en el qual Rockòdrom està plenament compromès.

Informa: Marc Riera
Imatges: Txema Galilea
Locució: Oliver Jaén

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.