Cues per sortir per la frontera sud i retencions a la C-14 per una manifestació i un accident

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sortida de més de 12.300 vehicles l'últim dia festiu d'aquest pont de la Puríssima per als turistes espanyols. Al matí hi ha hagut retencions de sis quilòmetres a la frontera sud, cap a on s'ha registrat el 80% dels desplaçaments. 

El trànsit ha estat fluid fins a les 11, quan múltiples turistes s'han topat a la carretera, un cop més, per l'operació sortida.

Al llarg de la jornada, han sortit més de 12.300 vehicles del país. El 80% cap a Espanya. Mentre que n'han entrat més de 5.500. Majoritàriament espanyols que han decidit passar el dia al Principat. A les tres de la tarda, les cues més llargues ja havien acabat i els turistes travessat la frontera a bon ritme.

Des de Mobilitat informen que no hi ha hagut més incidències en els desplaçaments interns, més enllà que el col·lapse per baixar de Canillo a l'inici de la jornada per les nevades.

També valoren que s'ha complert la previsió per aquests dies festius: l'entrada de 70.000 vehicles en total, tot i que n'esperaven menys per Espanya i més per França.

Talls a la C-14

A la tarda, a la carretera C-14 un accident a Ribera d’Urgellet entre tres vehicles i sense ferits greus ha obligat a tallar la via i ha provocat 5 km de retencions.

La mateixa carretera ha estat tallada entre Oliana i Peramola, a l’Alt Urgell, per una manifestació i ha provocat retencions sobretot en sentit sud de 8,5 km des de Coll de Nargó. Les persones que s'hi han concentrat reclamen solucions per a una nena de 9 anys amb una malaltia poc comú i necessitats especials. Demanen que rebi atenció específica per la manca de serveis d'aquest tipus a la zona.

Informa: Judith Sáez
Imatges: Nil Forcada
Fotografies cedides: Maria Mas

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.