Cultura, gent gran i consciència de ser una circumscripció "clau" el primer dia de campanya a la Massana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

D'Acord i Ciutadans Compromesos es jugaran la circumscripció territorial de la Massana. Dues llistes que volen ser clau per decidir el futur del país al Consell General. 

Els candidats d'Acord han començat la campanya reclamant més inversions del Govern a la parròquia i apostant per les infraestructures, la cultura i les polítiques socials, amb especial preocupació per l'atenció a la gent gran. Ho ha dit la liberal Judith Pallarès just després d'enganxar amb el socialdemòcrata Vicenç Alay el primer cartell de la campanya davant l'hostal Palanques. "Tot ho hem de fer pensant en tot el territori. Però per la parròquia, sobretot defensant allò que necessitem en qüestions d'inversió, cultura, volem potenciar molt la cultura que tenim dins de la Massana", assegurava Pallarés.

Ciutadans Compromesos afronta la campanya amb energia i il·lusió. Malgrat disposar de la majoria comunal els darrers vuit anys, Naudi ha defugit la condició de candidatura favorita. Ha remarcat que la parròquia ha quedat enrere els últims anys i que lluitaran per fer valer els interessos massanencs. "Pensem que la Massana té molt a dir. Volem ser clau i volem que les persones votin amb clau, perquè la nostra figura davant d'un entorn que s'esbrina que pot ser molt atomitzat dins de l'arc parlamentari, volem que tingui pes i ser rellevants", ha reiterat.

Els candidats Carles Naudi i Raül Ferré han iniciat els actes de campanya aquest diumenge a la tarda amb una visita a la Casa Pairal, on han assistit una trentena d'avis.

Informa: G. Gort-J. Romero-S. Cano
Iamtges: A. Ginestà-S. Linares-A. Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.