Cursa d'orientació a la vall del Madriu-Perafita-Claror

Aquest juliol es compleixen deu anys de quan la vall del Madriu-Perafita-Claror va ser declarada Patrimoni de la Humanitat en la categoria de bé cultural per la Unesco.
Per celebrar l'efemèride, durant tot el mes s'han organitzat un seguit d'activitats per donar a conèixer la zona. Per exemple, conferències sobre el seu patrimoni natural i cultural, tallers, sortides guiades o, com aquest matí, amb una cursa d'orientació. Una iniciativa que ha tingut gran participació. S'oferien dos circuits, un a tres quarts de nou per a adults i més difícil, i l'altre per a menors de vuit anys que sortia tres hores més tard. Una manera de conèixer aquest paratge natural i passar una estona amb amics o família en un dia en què, a més, el temps ha acompanyat.Informa: Jordi Cama Imatges: Lluís Dejuan
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.