La cursa popular de l'Aldosa rep més participació que l'any passat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Aldosa ha celebrat aquest dissabte al matí la seva cursa popular, en el marc de la festa major del poble. Una cursa de 4 quilòmetres amb canvis al recorregut i molta més participació.

El primer matí de festa Major de l'Aldosa ha estat marcat per la cursa popular, un recorregut de quatre quilòmetres pel poble. Aquest cop, hi han participat unes quinze persones, i el més important per a ells era passar-ho bé. 

Després de córrer sota el sol, i en menys de 15 minuts, arribava el guanyador a la meta. "Una mica dura, l'han fet més llarga que l'any passat. Ha estat molt més dur aquest any que l'any passat, però bé", ha comentat el vencedor de la prova.

La següent activitat del dissabte ha estat un vermut amb música, per a tothom, i on els participants de la cursa han renovat forces.

D'altra banda, després de la punxada a la festa major de Sant Julià de Lòria, l'Aldosa ha disposat la barra també en un punt lila. Un lloc segur per apropar-te si pateixes qualsevol actitud masclista. 

Amb tot, la festa major d'Aldosa continua fins aquest diumenge i fa una molt bona previsió per a aquesta nit, esperant també que el temps els acompanyi.

Informa: Maria Lucena
Imatges: Marc Matute

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.