Cyril Despres és el primer honorat al nou Boulevard de les estrelles

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Cyril Despres ha inaugurat el Boulevard de les estrelles al carrer de na Maria Pla a la capital. Es tracta d'una iniciativa entre el comú d'Andorra la Vella i l'Associació de comerciants de Fener Boulevard, que vol imitar el conegut bulevard de Hollywood.

Amb la intenció de crear un nou espai d'atracció cultural i turística i alhora promocionar la zona comercial de Fener Boulevard, el comú vol convertir el carrer de na Maria Pla en una còpia de l'avinguda de les estrelles de Hollywood. La primera estrella ha estat la de Cyril Despres. "És un honor, estic molt agraït. La placa ha quedat molt bé!", celebrava Despres.

Posteriorment es vol retre homenatge a altres personatges cèlebres que tenen alguna relació amb Andorra. La cònsol major, Conxita Marsol, avança els noms de Toni Bou o Marc Màrquez, per aprofitar que Andorra la Vella és aquest any "la capital del motor". També Jorge Lorenzo o Albert Llovera.

La primera placa ha estat dissenyada per l'artista Nerea Aixàs.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Ginestà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.