DA comença a tancar llistes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Miquel Aleix i Vicenç Mateu tornaran a encapçalar la llista territorial de DA a Escaldes-Engordany. Així ho va fer públic ahir el comitè parroquial en un acte davant militants i simpatitzants, que va servir perquè el cap de Govern fes una demostració de força a casa. Martí també va confirmar la voluntat de tenir llistes a totes les parròquies.

En el mateix hotel d´Escaldes-Engordany on el mes passat van celebar el congrés els Liberals, Antoni Martí va voler fer una demostració de força davant un centenar de militants i simpatitzants de la seva parròquia. Un acte en què es va anunciar la llista territorial d´Escaldes. Miquel Aleix i Vicenç Mateu tornaran a encapçalar la llista demòcrata. Des del partit es vol comptar amb la seva experiència per encarrilar les reformes pendents. Martí també va assegurar que esperen presentar llistes a totes els parròquies, amb o sense les sigles de DA. En el discurs, Martí va tornar a defensar la necessitat de les reformes iniciades en una legislatura complexa. També va afirmar que no s´han fet retallades, sinó ajustaments de gestió. Informa: Andrés González-Nandin

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.