Darreres compres i corredisses pels àpats de Nadal

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Supermercats plens de gent des de primera hora. Era l'ambient arreu del país, amb les darreres compres de Nadal. Tot i que comprar a última hora no vol dir trobar preus millors, sí que assegura tenir productes frescos com el peix, la carn o la fruita.

L'ambient avui als centres comercials ha estat el típic d'un 24 de desembre. Tothom volia comprar el millor producte per gaudir-lo amb la família i els amics aquesta nit. Tot i que molta gent avança les compres, sempre queden detalls d'última hora i aquest matí es notava. Aquests dies, el peix i el marisc són els reis a les cuines.

Aquest any el preu del peu de cabra ha estat molt alt perquè no hi ha hagut massa oferta. En canvi, les ostres estan a millor preu que mai i la gent ho aprofita. Se n'han venut un 30% més.

Tot i que comprar a última hora no és senyal de trobar millors preus, de vegades pot sortir a compte. "Hi ha rebaixes i descomptes", explica un peixeter

Però no només les peixateries treballen sense descans. La carn també és un dels productes estrella a les taules, com "el cabrit, el filet o el pollastre", assegura un carnisser.

En definitiva, la gent segueix apostant pel producte fresc, assegura el president de l'Associació de Comerciants de l'avinguda Riberaygua i Travesseres, Antoni Miralles.

Fora dels supermercats, molts també corren a buscar els últims regals, abans de l'arribada del Pare Noel.

A diferència de l'any passat que les compres es van concentrar més el cap de setmana, enguany s'han repartit en més dies. Ara bé, més aviat o a última hora, aquests dies tothom gaudirà de Nadal com més li agrada. 

Informa: Laura Massegú
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.