Davalla un 3% el nombre de vehicles que han entrat al país en el que portem d'any

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Enguany han entrat més de 2.300.000 vehicles, xifra que representa una disminució d'un 3% respecte del mateix període del 2018. La davallada més gran es registra a la frontera amb França.

Entre gener i juliol del 2019 van venir 2.319.000 vehicles, xifra que representa uns 71.000 menys que en els set primers mesos del 2018. La davallada va ser del 4,7% en els vehicles provinents de França i del 2,2% en els que van venir des d'Espanya.

Una dada interessant és que a més dels turismes, va minvar el nombre de vehicles pesants, categoria que engloba camions, autobusos i autocars.

El nombre de vehicles que ha entrat al país aquest juliol és de 395.900, amb una variació percentual negativa respecte del mateix mes de l'any anterior del 2,7%. Van disminuir les entrades des de França; en canvi, van augmentar lleugerament les procedents d'Espanya.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.