Les declaracions en línia de l'IRPF augmenten un 40% respecte de fa dos anys

Darrer dia per presentar la declaració de l'IRPF del 2018. Fins diumenge, més de 15.500 persones ja ho han fet. El departament de Tributs i Fronteres afirma que enguany s'han incrementat les declaracions a través de l'oficina virtual. En concret, un 40% respecte de l'exercici de fa dos anys.

El cap d'àrea de Planificació i Estratègia del departament de Tributs i Fronteres, Miquel Llongueras, preveu que s'assolirà l'estimació del Govern de més 17.000 declaracions.  

Miquel Llongueras afirma que la darrera setmana es va incrementar el temps d'espera habitual a les oficines. A més, afirma que el 50% de declaracions efectuades fins ara, s'han fet al setembre i el 25% durant la setmana passada. Tot i això, afirma que no s'han detectat incidències.

Últim dia per presentar la declaració de l'IRPF de l'any 2018. El departament de Tributs i Fonteres afirma que enguany han augmentat les declaracions en línia. En concret, un 9% respecte l'any anterior i un 40% si es compara amb l'exercici de fa dos anys.

Pel que fa a la recaptació, s'estima una xifra similar a la de l'exercici anterior, uns 30 milions d'euros. Llongueras també ha explicat que es treballarà perquè l'any vinent la plataforma en línia sigui més intuïtiva.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.