Decomissen al Pas de la Casa 5.000 paquets de tabac de contraban per valor de més de 19.000 euros

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La policia ha detingut al Pas de la Casa un home amb més de 5.000 paquets de tabac per contraban. També s'ha detingut un conductor de 24 anys amb una taxa de 2,45 grams d'alcohol per litre de sang, una de les més elevades registrades.

El Servei d'Ordre ha informat que divendres passat va controlar al Pas de la Casa un home que no residia al Principat. A l'interior del seu vehicle van trobar una gran quantitat de bosses de plàstic de diversos supermercats i caixes de cartró amb uns 5.500 paquets de tabac. El seu valor és de 19.100 euros.

Segons s'ha recordat des de la policia, la lluita contra el contraban és un dels seus principals objectius. I per aquest motiu s'han reforçat els controls en els darrers anys, el que constitueix un dels eixos de la cooperació amb França.

A banda, el servei de policia també ha informat que durant aquest cap de setmana hi ha hagut tres detinguts que han donat positiu per alcoholèmia. El primer ha estat un home de 24 anys, la matinada de dissabte, arran d'un accident amb danys materials: tenia una taxa de 2,45 grams d'alcohol per litre de sang. A més hi ha hagut un altre detingut, també de 24 anys, amb una taxa d'1,98 grams d'alcohol per litre de sang. 

Informa: Pere Moliné
Locució: Òscar Serrano

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.