Poca demanda dels interns de la Comella del servei de vis-a-vis

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El servei de vis-a-vis al centre penitenciari no ha tingut la demanda esperada entre els interns que hi tenien dret. De moment s'han reestructurat les hores a un sol dia, però com que el nombre d'interns pot augmentar no es restringiran.

Des que es va posar en marxa l'estiu passat, l'espai per al vis-a-vis del centre penitenciari no ha tingut la demanda que es creia inicialment.

En poden gaudir 8 presos, però hi ha hagut algun mes que no l'han sol·licitat. Malgrat això no es restringirà, ja que el nombre d'interns de la Comella pot augmentar. Dels dos dies que s'ofereix, de moment s'ha reestructurat a un.

Per part dels interns, l'única queixa és pels dies que poden gaudir del vis-a-vis. Algun voldria que pogués ser durant el cap de setmana. El director de la presó, Francesc Tarroch, recorda que es va modificar un apartament de menors, que era on es quedaven els pares de fora el Principat quan venien de visita.

Pel que fa als tallers que s'estan fent amb l'ONCA, tot i que era un repte complicat de posar en funcionament, estan tenint molta acceptació entre els interns. Mentre hi hagi la possibilitat, des del centre estan oberts que es segueixin fent.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Anna Romagosa

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.