Demanen entre 4 i 6 anys de presó pels dos acusats de tràfic de drogues de l'operació Bronx

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La fiscalia demana penes de 4 a 6 anys de presó per a dos homes acusats de tràfic de cocaïna. Les defenses reclamen la rebaixa a 4 anys i l'absolució. Els dos homes de 45 anys van ser detinguts en el marc de l'operació Bronx a Sant Julià de Lòria.

El principal acusat de tràfic d'estupefaents en l'operació Bronx ha assegurat que, tot i haver deixat les drogues durant el seu ingrés provisional al centre penitenciari, l'addicció i els seus efectes sempre l'acompanyaran. En alguns moments, ha dit, va arribar a consumir deu grams de cocaïna diaris. Es tracta d'un home de 45 anys pel qui la fiscalia demana 6 anys de presó per tràfic de cocaïna i la defensa ho rebaixa a 4 ja que la venda era molt esporàdica.

Per a l'altre acusat la fiscalia sol·licita 4 anys de presó. La defensa, però, afirma que mai va vendre droga i que l'únic que feia era adquirir-la en grans quantitats per a consum propi. Segons la declaració, baixava fins a la Seu d'Urgell per la muntanya on en comprava.

La policia els va detenir el 24 de novembre de l'any passat i els va trobar 32 grams de cocaïna. Es va tractar de la continuació de l'operació antidroga Queen de gener del 2021, on es van desmantellar tres punts de venda d'estupefaents. 

Informa: Pere Moliné
Imatges: Andreij Cristancho

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.