Denis Astelar considera que potenciar la part positiva de l'ego pot ajudar a desenvolupar la nostra espiritualitat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El professor Denis Astelar ha omplert la sala de conferències on ha parlat de l'ego i de l'espiritualitat. Ha estat convidat a Andorra per l'Associació Marc GG.

Aquesta iniciativa, enfocada en l'acompanyament davant una pèrdua dolorosa, s'ha decidit per aquest defensor de l'espiritualitat que ja tenia força seguidors al país per fer una de les ponències previstes per a aquest 2020. En el seu discurs sobre l'ego, Astelar ha convidat els presents a veure amb uns altres ulls aquest concepte considerat de manera negativa en la majoria dels casos.

Astelar considera que hem d'intentar canviar el paradigma. Explica que "relacionem l'ego amb una cosa nefasta i negativa a les nostres vides. No ens hem de maquillar per agradar a la gent o buscar la seva aprovació, sinó que ens hauríem de mostrar tal com som i la gent hauria de fer el mateix i així tindríem relacions reals entre les persones".

Denis Astelar és l'autor de dos llibres centrats en diferents aspectes de la recerca de l'espiritualitat. Es tracta d'El Karma Desvelado i Hoy tu ángel te dice...

L'Associació Marc GG prepara per a aquesta tardor una conferència que un cop més se centrarà en l'acompanyament durant el dol per una pèrdua. En aquesta ocasió, convidaran el doctor Juanjo López Martínez.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Xavier Moreira

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.