El desallotjament definitiu del Punt de Trobada serà el 30 de novembre

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El desallotjament definitiu del Punt de Trobada serà el 30 de novembre. La Batllia ha dictat que la liquidació final i el desallotjament definitiu del centre comercial sigui en aquesta data  i no el 28 de febrer com havien demanat els advocats de la família Cachafeiro.

El Punt de Trobada tancarà definitivament les portes el 30 de novembre. La justícia ha desestimat la pròrroga que havien demanat els actuals explotadors del centre comercial. El volien mantenir obert fins al 28 de febrer de l'any vinent.

Tot plegat, "per poder fer una liquidació i un desallotjament ordenats i visibles, i sobretot, per evitar que els 350 treballadors no es quedessin sense feina a les portes de Nadal".

Així ho ha indicat en un comunicat la família Cachafeiro, que assegura que tampoc ha estat possible arribar a un acord amb els propietaris del terreny ni amb el grup Pyrénées, que seran els que ocuparan les instal·lacions. Aquests, segons l'escrit dels Cachafeiro, "volien supeditar la pròrroga a unes condicions que no es podien acceptar, una de les quals era la prestació d'una elevada fiança totalment capriciosa i injustificable".

Els gestors del centre comercial van informar aquest divendres a la nit de la situació als treballadors a qui ja se'ls va garantir la liquidació del contracte corresponent. El grup Pyrénéss es va comprometre a agafar el gros de la plantilla quan obri el nou centre comercial, cosa que esperen fer en un parell o tres de mesos.

Informa: Sergi Cano-Anna Pifarré-Oliver Jaén
Imatge: Fernando Montero

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.