Desarticulada una banda de distribució de tabac de contraban

La guàrdia civil ha desarticulat una banda de distribució de tabac de contraban amb connexions a Andorra. L´acció, encarregada pel jutjat d'instrucció número 2 de la Seu d´Urgell, s'ha tancat, provisionalment, amb quinze detinguts entre Lleida i Andalusia.

Es tracta d'un clan familiar que rebia importants partides de tabac, prèviament introduït de forma il·legal, i que s'encarregava de distribuir a diferents grups d´altres províncies espanyoles.

En aquesta primera fase de l'operació, anomenada "Terciopelo-Mosada", s'han efectuat simultàniament 23 registres a domicilis, gestories, naus industrials i una administració de loteria, en diversos municipis de Sevilla, Còrdova i també a Santaella, a Lleida. També s´han intervingut 23.000 paquets de tabac, 50.000 euros en efectiu, 18 vehicles d´alta gamma i una gran quantitat de joies.

Informa: Agències

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.