El desbordament del riu a Sant Julià, el més vist a Andorra Difusió

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Repassem les notícies més consultades al web dels informatius. En primer lloc les pluges que van desbordar el torrent d'Aixirivall. Però també la mort d'un gos a l'interior d'un vehicle i el concert d'Elton John.

Desbordament amb imatges espectaculars a Sant Julià de Lòria, que també es va endur el mur de l´oficina de turisme situada a l´encreuament entre el centre de la població i la carretera de la Rabassa. Això va provocar el tancament de la carretera i va afectar un grup de turistes i treballadors de Naturlàndia. Les tasques de neteja i vigilància a la zona per evitar que la situació empitjorés es van mantenir per la inestabilitat del terreny i la gran acumulació de fang i troncs. La mort d´un gos asfixiat dins d´un vehicle al centre de Canillo ha provocat consternació. Un veí va alertar que l´animal es trobava tancat a ple sol. Els bombers van trencar el vidre per intentar reanimar el gos, però malauradament va morir al centre veterinari de guàrdia on se´l va traslladar. La protectora Laika reclama un enduriment de les penes davant dels maltractaments a animals. Elton John va actuar el cap de setmana passat a Andorra sota el lema de "Once in a Lifetime" (un cop a la vida). El concert va tenir prop de 2.000 assistents i a última hora es van habilitar 100 entrades extra. L'actuació va començar amb puntualitat britànica, a les set. Informa: Rubén Carcellé

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.