Descobrint Santa Coloma amb la Coloma, el Comte i un Rus

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

"La santa, el rus i el comte" és el títol de la visita guiada per Santa Coloma que aquests dies se celebra dins el programa de les Nits d'estiu als museus. El recorregut pels carrers és un viatge al passat i a la història de la vila i el país.

Tot comença davant de l'església de Santa Coloma, on la Coloma convida els assistents a seguir-la per uns carrers que alguns no recorden i d'altres descobreixen. És el tercer any que aquests personatges expliquen la història del país mitjançant racons del poble i aprofitant els indrets més peculiars.

La torre dels russos i Can Jaume són alguns, però també hi ha lloc per a activitats més prosaiques com donar de menjar a les gallines. Segons la Coloma cada visita és diferent.

La Pati i el seu fill Marc formaven part del grup d'avui i han gaudit en família d'aquest recorregut per racons de la vila que no coneixien.

Aquests recorreguts tenen lloc a les set del vespre i formen part del programa d'actes de Nits d'estiu als museus. Per participar-hi s'ha de reservar trucant a l'oficina d'Informació i Turisme d'Andorra la Vella.

Informació: Sílvia Mestre
Imatge: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.