La desena cursa Illa Carlemany aplega prop de 2.400 participants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un any més la cursa Illa Carlemany ha aplegat milers de persones que han participat a l'esdeveniment amb l'objectiu de gaudir fent esport. Finalment prop de 2.400 participants han celebrat la desena edició del certamen, menys que l'any passat. 

Vots de motivació i nervis abans de començar la cursa. La marea, aquest any blanca, ha tenyit un cop més els carrers d'Escaldes-Engordany i Andorra la Vella per participar en la desena edició de la cursa Illa Carlemany.

Entre els participants gent que repeteix, alguns que s'han animat per primera vegada a fer-la i altres que utilitzen la prova com a entrenament.

I un cop escalfats i amb molta energia, l'esperat tret de sortida. Aquesta vegada la cursa ha recuperat els dos recorreguts: el de cinc quilòmetres i el de dos. El primer l'any passat no es va poder celebrar a causa de les obres a l'avinguda Meritxell.

Malgrat això, finalment hi ha hagut una nova davallada de participants respecte de l'any passat i s'ha situat al voltant dels 2.400 corredors, quedant així lluny els rècords de 3.000 participants.

Però aquells que hi han assistit han aconseguit superar reptes personals. I un cop acabada la cursa, tocava recuperar forces amb fruita i una bona beguda calenta i pensar ja en la participació a l'onzena edició.

Infoma: Miquel Margalef
Imatge: Guillem Casal

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.