Desmantellada una banda juvenil responsable de 28 furts amb força a Escaldes i Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Desmantellada una banda juvenil, autora segons la policia, de 28 furts amb força aquest desembre en establiments comercials de la part alta d'Escaldes-Engordany i Andorra la Vella. Una operació que la policia ha anomenat "Pastorets" i que s'ha saldat amb la detenció de dos joves de 17 anys.

La policia ha desmantellat una banda juvenil dedicada a cometre delictes contra el patrimoni en el marc de l´operació "Patorets".

De moment s'han detingut dos nois de 17 anys, als quals se'ls imputen vint-i-vuit furts amb força a establiments comercials, i s'han identificat fins a dotze adolescents més.

Segons la investigació, un dels detinguts iniciava altres menors d’entre 14 i 17 anys en la realització de robatoris, sobretot de roba i aparells tecnològics, i que posteriorment venien a botigues de segona mà o per internet.

Per fer els robatoris, utilitzaven diferents eines per forçar els panys o bé trencaven el vidre de la porta d'accés. El valor total del perjudici entre danys i sostraccions ascendeix a 30.000 euros, aproximadament.

Entre els robatoris, hi ha els dels set establiments a la part alta d´Escaldes-Engordany del 19 de desembre, quan va començar la investigació.

La policia també creu que haurien estat membres de la mateixa banda els que van agredir el gerent d´un establiment de la zona i s´estan investigant una cinquantena més de furts de mercaderies.

La investigació resta oberta i no es poden descartar més detencions.

Informa: Laia Ferré Marot
Locució: Ana Alamán

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.