Detingut un home al Pas de la Casa per causar ferides amb una navalla en una baralla

La policia va detenir la matinada de dissabte dos homes arran d'una baralla al Pas de la Casa. Un d'ells hauria utilitzat una navalla i hauria ferit l'altre home, un no resident al Principat de 30 anys.

L'atacant, un resident de 41 anys, li hauria causat una ferida a la mà i una altra en una cama amb l'arma blanca. Al mateix temps, l'home ferit també hauria agredit l'agressor provocant-li lesions a la cara.

Al portador de la navalla també se'l va arrestar perquè es trobava en possessió de 0,4 grams de cocaïna.

També per aquesta casuística, el cos d'ordre va detenir a la frontera del Riu Runer un home de 43 per dur 2,5 grams de cocaïna. I dos més per possessió de 0,6 grams de la mateixa substància a l'aparcament d'un establiment d'oci nocturn a la capital.

Finalment, hi va haver sis detencions per conduir sota els efectes de l'alcohol. Tots ells homes amb taxes d'alcoholèmia entre 0,82 i 1,80.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.