Els detinguts a l'operació antidroga passen a disposició judicial

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els sis detinguts en l'operació contra el tràfic de substàncies estupefaents, batejada com a operació Queen, han passat a disposició judicial. Segons ha informat el cos d'ordre, la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. La investigació ha permès el desmantellament de tres punts de venda a la capital, Santa Coloma i Sant Julià de Lòria.

Els detinguts en l'operació contra el tràfic de drogues han passat aquest dissabte al matí a disposició judicial. Com ja es va avançar, es tracta de tres dones i tres homes residents d'entre 21 i 32 anys.

Segons ha informat el cos d'ordre, fins al moment no s'ha efectuat cap altra detenció, tot i que la investigació continua oberta i no se'n descarten de noves.

El dispositiu, que es va posar en marxa fa dos dies, ha permès el desmantellament de tres punts de venda d’estupefaents, situats a Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella i Santa Coloma.

Les gestions efectuades fan sospitar que presumptament dues dones lideren una xarxa organitzada, que introduiria cocaïna al país, centralitzant el tràfic al domicili de la parròquia laurediana, per a posteriorment distribuir-la i vendre-la en altres punts del país.

En el marc de l'operació s'han comissat elements que corroborarien l'existència d'aquesta xarxa, com materials per confeccionar dosis de cocaïna i petites quantitats tant d'aquesta substància, com de marihuana.

Arran del dispositiu de seguiment, que s'ha allargat mesos, es van poder identificar els responsables. També s’han efectuant diligències a persones que tindrien relació amb els fets investigats, tot i que no han estat detinguts.

Informa: Redacció
Imatge: Arxiu RTVA
Locució: Jordi Cama

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.