Deu alumnes del Maria Moliner formaran part del cor de 'La corte del faraón'

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una desena d'alumnes de l'escola espanyola Maria Moliner pujaran per primer cop a l'escenari per participar en el cor de l'òpera de 'La corte del faraón'. La sarsuela s'estrena aquest cap de setmana i els alumnes han tingut l'oportunitat de veure en primícia un dels últims assajos.

Una setantena d'alumnes del col·legi Maria Moliner han assistit com a públic a l'assaig general de l'òpera 'La corte del faraón'. Per alguns d'ells aquesta és l'última oportunitat de veure l'obra des de la butaca, ja que a partir d'aquest dijous a la tarda passaran a formar part del repartiment, participant per primer cop com a cor d'un espectacle d'aquesta mida. La responsable de música del col·legi espanyol Maria Moliner, Eva García, es mostra "especialment contenta perquè les alumnes estan molt il·lusionades i és una experiència nova per a elles".

Sota la batuta d'Eva García els alumnes han preparat a consciència el seu repertori. A les aules han vist l'obra sencera i l'han analitzat al detall, i aquest dijous sobre l'escenari descobrien quins actors encarnen personatges com el Faraó, el Putifar, Cato José o Lota.

Després de molts assajos de dansa i òpera, aquest cap de setmana, quan s'obri el teló, tindran l'oportunitat de demostrar tot el que han après.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Ruben Calvo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.