Els deu anys de l'accident del túnel de les Dos Valires, el més vist de la setmana a Andorra Difusió

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una trista efemèride, el desè aniversari de l'accident al túnel de les Dos Valires, és la notícia més vista dels últims set dies al web. I això que aquesta informació no porta ni 24 hores penjada.

Cinc morts i mitja dotzena de ferits. Aquest és el desolador balanç que va deixar el 7 de novembre de 2009 l'esfondrament del viaducte del túnel de les Dos Valires, sens dubte, un dels accidents laborals que més han colpit la societat andorrana. Aquesta setmana hem recordat aquella tragèdia.

Dotze paracaigudistes van saltar al cel d'Andorra el cap de setmana passat des d'una altura de 5.000 metres. L'aterratge es va fer als camps de la Borda Mateu. Assolit aquest repte, els participants ja pensen a anar un pas més enllà i, potser algun dia, aprofitar la geografia andorrana per fer salt base.

La tercera notícia en nombre de visites al web fa referència a les Torres Zenit del Clot d'Emprivat. És un projecte que preveu la construcció de dos edificis de vint i deu pisos d'altura, amb mig centenar de pisos destinats a la venda. Mentrestant, ja han començat les obres d'un altre immoble de vint plantes a la mateixa zona. Totes aquestes edificacions són d'alt standing.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.