La diada de Santa Anna a Escaldes-Engordany pateix canvis i la festa major de Canillo no tindrà actes nocturns

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Escaldes-Engordany acollirà la festa major a partir del 23 de juliol amb una programació que ha patit cancel·lacions i canvis a causa dels nous protocols sanitaris. Per altra banda, la festa major de Canillo no tindrà actes nocturns.

Els actes nocturns han estat els més afectats en tots els programes de les festes majors d'enguany. En el cas de la diada de Santa Anna d'Escaldes-Engordany, la programació acabarà a dos quarts d'onze de la nit. 

També concerts com el de l'orquestra Maravella que ha hagut de canviar d'ubicació per la prohibició de fer actes en espais tancats. La gran majoria de concerts seran a l'aparcament dels Veedors, on és previst un aforament limitat de 250 persones.

Caldrà seguir mesures obligatòries, com l'ús de mascareta, prohibició de fumar i d'aixecar-se de les taules habilitades. Tot i els canvis des de l'organització s'espera una bona festa major, segons ha remarcat el president d'Unió Proturisme, Jaume Ambor. 

El plat fort serà divendres a la tarda amb l'espectacle del mag Shado, l'únic esdeveniment del cap de setmana on caldrà fer reserva prèvia. Després actuarà el grup català Sense Sal. 

Per altra banda, la festa major de Canillo no tindrà actes nocturns. L'inici serà aquest dissabte al matí, amb la novena cursa vertical de Cap de Rep, una prova de 4,8 quilòmetres de distància amb més de 780 metres de desnivell positiu.

També es podrà participar en activitats competitives, com el tir al plat i el concurs de botifarra. Al llarg del cap de setmana destacaran esdeveniments com el concurs de miss i mister i l'espectacle infantil a càrrec del grup Gil Rataplam. Una programació que acabarà dilluns al vespre amb la traca final. 

Informa: Roser Puigbò
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.