Dictamen favorable a equiparar els drets successoris

El Govern ha emès el criteri, que és positiu, sobre la modificació de la llei de successions que ha entrat a tràmit parlamentari el grup demòcrata. Destaca que s'equiparen els drets successoris de les parelles de fet, siguin o no heterosexuals, al dels matrimonis.
Per exemple, el convivent que ha sobreviscut tindrà dret a l'usdefruit de la meitat del patrimoni, quan fins ara només era del 25%. A més, es modifica l'ordre successori per als béns propis del difunt quan no deixi testament. El dictamen de l'executiu posa de relleu que la proposició suposa la modernització del dret privat. A més, el Consell General ha prorrogat el termini de presentació d'esmenes a diversos textos legals com el Codi de l'administració, la llei del saig, la d'embargament, la de reforma de la CASS i la de protecció civil als drets a la intimitat, a l'honor i a la pròpia imatge.Informa: Pere Moliné
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.