La dietista Marta Pons i el xef Carles Flinch, protagonistes de la 3a edició d'Agafa la paella pel mànec d'Assandca

La dietista Marta Pons i el xef Carles Flinch col·laboren amb Assandca en la tercera edició d'Agafa la paella pel mànec el 9 de febrer. Es tracta d'una iniciativa que pretén ensenyar propostes saludables i gastronòmicament elaborades a persones que tenen relació amb el càncer.

Agafa la paella pel mànec constarà d'un taller que unirà cuina i nutrició i es parlarà d'aliments que han de formar part de les receptes del dia a dia de tota la població.

Al taller hi haurà una part explicativa i una demostrativa amb l'elaboració de receptes, que després es tastaran.

El taller està limitat a 40 persones i és gratuït. Les inscripcions ja estan obertes.

Informa: Agència ANA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.