Dificultats de les línies regulars d'autobús per arribar al Prat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les mobilitzacions a Catalunya han tingut certa incidència a Andorra pel que fa al transport de passatgers en les línies regulars que viatjaven aquest dilluns a l'aeroport. Els autobusos provinents del Prat, un dels punts calents de la jornada, arribaven amb retard.

La publicació de la sentència del procés contra els líders independentistes ha provocat manifestacions i concentracions a tot Catalunya. A Andorra, les companyies de transport de passatgers no han anul·lat cap desplaçament. No obstant això, estan tenint retards en les línies que van a l'aeroport i avisen els viatgers de possibles talls. "Hi ha un autobús que ha arribat a Sants i ja no podia anar fins a l'aeroport perquè estava tot bloquejat", explica des d'Autocars Nadal, Bartumeu Gabriel. "Avisarem tots els clients o possibles passatgers que vulguin viatjar a Barcelona o l'aeroport que ho tinguin en compte", detalla el director general.

L'aeroport de Barcelona ha estat un dels llocs triats per Tsunami Democràtic per concentrar-se. S'hi han desplaçat milers de persones que han provocat la interrupció del servei de metro i tren, així com de vols.

Pel que fa a les agències de viatges, no han tingut cap afectació en el dilluns i tampoc tenen pensat anul·lar cap trajecte de dimarts. Els transportistes, per la seva banda, tampoc han previst cap aturada en els viatges.

El Tribunal Suprem espanyol ha condemnat els líders independentistes empresonats a un total de 100 anys de presó per sedició pel referèndum de l'1 d'octubre del 2017 i a quatre d'ells per malversació de fons públics. Les penes van de 9 a 13 anys de presó, els que ha rebut Oriol Junqueras, qui va ser vicepresident de la Generalitat.

Informa: A. Pifarré-O. Jaén-P. Moliné
Imatges: Sergi Linares-XTVL

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.