Diumenge clau per al lideratge de Liberals d'Andorra

Dia important per als Liberals d'Andorra, que aquest diumenge a la tarda escullen qui serà el seu cap de llista a les properes eleccions generals.

Els afiliats del partit que vulguin votar poden escollir entre dos candidats, Judith Pallarés o Josep Maria Cabanes.

Pallarés, actual ministra d'Afers Socials Joventut i Igualtat, representa la branca més progressista i compta amb el suport de la majoria dels consellers generals liberals.

Cabanes, un dels fundadors de l'antic PLA i exministre de Justícia i Interior del govern de Marc Forné, i dels primers anys del govern d'Albert Pintat, va anunciar que es presentava després de conèixer-se la renúncia de Jordi Gallardo i torna a la política després d'uns anys al marge amb l'objectiu d'aconseguir consens.

El congrés començarà a les 17 h i en la votació de les primàries s'aplicarà el vot delegat, tal com contemplen els Estatuts del partit. 

Informa: Redacció

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.