Doctor Prats desferma la bogeria tot i un retard de prop d'una hora per problemes tècnics

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Doctor Prats ha confirmat que Andorra és un dels seus territoris preferits. Era la proposta estrella de la festa major d'Escaldes-Engordany d'aquest any i els catalans han complert les expectatives, omplint el recinte.

Les hores prèvies ja anunciaven el que es preveia: ple absolut a l'aparcament dels Veedors per assistir a la proposta estrella de la festa major escaldenca. Doctor Prats sortia a escena amb retard, uns 50 minuts, a causa de problemes tècnics.

Però una vegada engegada la màquina, tot va anar sobre rodes. Un públic absolutament fidel, que des del minut 1 corejava cada tema, ho perdona tot, fins i tot haver d'esperar.

Com a tantes altres zones catalanoparlants, a Andorra els egarencs gaudeixen d'una àmplia colònia de seguidors. Aquest ha estat el quart concert del grup al Principat. Un lloc que consideren especial i "amb una bogeria desfermada".

Dues hores llargues de concert, que va donar per a molt. Cançons rescatades dels tres treballs de la banda, amb més presència de l'últim, "Venim de lluny". Era la darrera actuació a Andorra però tot fa preveure, vista la bona acollida que sempre aconsegueixen, que no serà la darrera.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges.Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.