El documental "Mr. Hand Solo" arranca amb èxit omplint la sala del cinema en la seva estrena

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El documental "Mr. Hand Solo" ha emplenat la sala dels cinemes Illa en la seva estrena. La capacitat d'autosuperació del protagonista, amb ajuda del seu entorn, és l'eix central del primer llargmetratge d'Hèctor Romance, que va creure des del minut u que era una història que calia ser explicada.

L'excompany d'RTVA Hèctor Romance va posar fil a l'agulla minuts després de conèixer David Aguilar, un noi que va néixer sense l'avantbraç dret i que, després de superar molts obstacles, va aconseguir construir una pròtesi a través de peces de Lego.

L'objectiu ha estat apropar la història de superació del David, comptant amb el seu entorn més proper. De fet, segons ha explicat Romance, aquest projecte s'ha basat en material d'arxiu que tenia la família.

El director creu que Aguilar "és un exemple per a tothom", i pensa que el documental, per a tots els públics, emocionarà els espectadors, ja que es tracta d'una història d'amor cap a la seva família i cap a LEGO, "una joguina que li ha canviat la vida".

Aquest és el primer llargmetratge de Romance, un projecte molt emocionant que l'ha fet créixer en tots els àmbits i del qual se sent molt satisfet. Malgrat tot, ha reconegut que també hi ha hagut moments de dificultat. "Tenim gairebé 400 hores de gravació, que hem hagut de comprimir per fer una història que s'entengui, que emcioni i que enganxi el públic".

L'estrena d'aquest divendres va omplir la sala dels Cinemes Illa Carlemany, a on es pot veure el documental fins dijous que ve. Com a reconeixement, l'ambaixador d'Espanya l'ha proposat per als premis Princesa de Girona.

David Aguilar ha parlat del documental al programa La Rotonda:

Informa: Laura Cugat
Imatges: Nil Forcada-Fernando Montero

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.