Dos detinguts per blanqueig de diners en una operació internacional

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La policia deté una trentena de persones la setmana passada. Destaca la d'un home i una dona per blanqueig de diners en una operació internacional. La campanya contra l'alcoholèmia al volant ha permès detenir una vintena de persones i dos conductors més per consum d'estupefaents.

La policia ha detingut una trentena de persones la setmana passada. Dos han estat un home i una dona, que no resideixen al país, de 55 i 76 anys acusats d´un delicte de blanqueig de diners. La detenció s´emmarca en una operació judicialitzada.

Entre les actuacions policials destaquen la detenció a Canillo d´un home de 33 anys per agredir un taxista i l´empleat d´una estació de servei i per provocar danys al vehicle. L´arrestat, al qual se li va trobar una petita quantitat de cocaïna, es va resistir als agents.

També es va detenir una parella de 26 i 27 anys que es va agredir mútuament en un domicili particular de la capital. Estan acusats d´un delicte per maltractament domèstic.

D´altra banda, la policia també ha detingut una vintena de persones per alcoholèmia en el marc de la campanya contra la conducció sota els efectes de l´alcohol.

La taxa més alta registrada ha estat la d'un jove de 22 anys que va donar dos grams d´alcohol per litre de sang.

La campanya ha permès detenir, a més, dos conductors per consum també d'estupefaents ja que la policia disposa de l´aparell per detectar drogues.

Informa Ana Alamán

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.