Dos experts de la Universitat Autònoma de Barcelona participaran en la reunió de la plataforma contrària al laboratori Grifols

Plataforma Ciutadana pel Dret a la Informació ha anunciat que comptarà amb Margarita Arboix, exrectora de la Universitat Autònoma de Barcelona i experta de l'Agència Europea dels Medicaments i José Aguilera, catedràtic de la UAB al Departament de Bioquímica i Biologia Molecular, per a la reunió pública de dimecres 1 de setembre contra el laboratori Grifols.

Les places per assistir presencialment al Centre de Congressos d'Ordino estan exhaurides. Però la reunió es podrà seguir telemàticament i en directe per Youtube.

L'objectiu és debatre públicament un projecte que els impulsors consideren transcendental per a les generacions futures.

Des de la plataforma celebren la rebuda de la iniciativa i exposen que estan rebent moltes inquietuds de nacionals, residents i futurs habitants del país.

Informa: Redacció

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.