Dos joves detinguts en una batussa contra agents de Circulació d'Escaldes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una desena de joves va protagonitzar una batussa al Prat del Roure aquest dimecres a la nit. Dos d'ells, majors d'edat, ja han passat a disposició judicial, després que un agent de Circulació acabés ferit de consideració en l'incident.

Poc abans de les 9 de la nit dos agents motoritzats del servei de Circulació escaldenc es van presentar a la plaça de les Dos Valires alertats sobre un grup d'uns 10 joves que consumien begudes alcohòliques, segons la versió del comú, per informar-los de la prohibició i advertir-los que havien de posar punt final a la trobada.

Les mateixes fonts asseguren que gairebé no van tenir temps d'intervenir, ja que immediatament els van començar a increpar i a llançar-los objectes.

Un dels agents va rebre cops de puny i puntades de peu, que li van ocasionar hematomes a la cara i un altre va caure a terra per les empentes.

També asseguren que els joves van tenir una actitud amenaçadora i desafiant contra dues patrulles policials que a requeriment dels agents comunals van fer acte de presència. La situació es va saldar amb dos detinguts, un noi i una noia majors d'edat.

Aquest dijous a la tarda a través de les xarxes alguns dels implicats han assegurat que només escoltaven música i no havien begut. Acusen els agents de Circulació d'insults i d'iniciar el conflicte.

Des del comú han recordat que la seguretat ciutadana no és potestat del servei de Circulació i han mostrat la seva preocupació per les situacions similars que s'han viscut els darrers mesos, tot i que cap havia arribat al punt d'agressivitat.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Nil Forcada
Locució: Sergi Cano

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.