La duana intensificarà el control d'introducció al país de diners en efectiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El ministre Cinca ha comparegut en roda de premsa amb el director de Tributs i Fronteres per exposar el Pla de control fiscal per al 2015. També s'ha explicat que dimarts que ve Andorra i els Emirats Àrabs signaran un conveni per evitar la doble imposició i un altre de promoció i protecció recíproca de les inversions.

La llei de bases de l'ordenament tributari preveu l'obligació de fer públics els criteris de control que aplicarà el 2015 el departament de Tributs i Fronteres. Avui se n'ha fet l'exposició que quedarà publicada al BOPA. Es controlarà especialment, i com a novetat, la introducció al país de diners en efectiu. També, als professionals estrangers que vinguin a prestar serveis a Andorra i a la gent que no presenta la declaració. I se seguirà de prop, especialment, aquelles empreses a les quals se'ls hagi de fer devolucions importants.En aquest sentit, el director general Tributs i Fronteres, Albert Hinojosa ha explicat què és el que intentaran controlar aquest any: "seleccionarem els sectors que incorporin un important valor afegit o que repercuteixin a tipus reduït i suportin un tipus general. Amb el que tindríen un gran nivell de devolució a final d'exercici." El consell de ministres ha aprovat el text del CDI que dimarts vinent signaran Andorra i els Emirats Àrabs Units. També se'n signarà un altre de promoció i protecció recíproca de les inversions entre tots dos països.Informa: Xavi Palma Locució: Andrés González-Nandin

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.