Dues avaries obliguen a aturar el Funicamp i el telecabina de Canillo unes hores

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una avaria en el sistema elèctric del Funicamp ha provocat una aturada del giny durant prop de dues hores. L'estació ha hagut de posar a disposició dels clients autobusos gratuïts per accedir a pistes des del Tarter. Una altra avaria ha afectat el telecabina de Canillo, que ha estat aturat durant prop d'una hora.

L'avaria al Funicamp s'ha produït a les un quart i cinc d'onze del matí quan el sistema ha detectat l'existència d'una peça deficient i el sistema de comunicació de giny ha activat els sistemes de socors. Per aquest motiu, s'ha aturat i els clients han quedat aturats dins de les cabines. En activar-se els protocols, s'ha procedit a l'evacuació, conduint molt a poc a poc les cabines fins al final del recorregut. El problema s'ha produït entre l'estació intermitja i les pistes. D'aquesta manera, el que habitualment es fa en 10 minuts s'ha hagut de fer en una hora i vint. A causa del problema, Grandvalira ha posat dos autobusos gratuïts per als usuaris de l'estació per accedir a les pistes des del Tarter. El servei s'ha restablert a dos quarts de dues.

Un altra avaria, a la mateixa hora, s'ha registrat al telecabina de Canillo. En aquest cas, ha estat causat per un petit curtcircuit sobre la línia de seguretat que ha activat els protocols d'evacuació. El giny ha quedat aturat entre dos i tres quarts d'hora. Els clients atrapats han estat conduïts també a velocitat molt baixa fins a la zona del Forn. El servei s'ha restablert a dos quarts d'una, segons han explicat des de Grandvalira. En tots dos casos, asseguren que els incidents no han estat greus.

Informa: Ana Alamán
Imatges: Carla Sales

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.