Dulce Pontes porta a l'auditori el seu nou projecte fusionant flamenc, música cubana i fado

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Amb més de trenta anys de carrera la cantant portuguesa Dulce Pontes inicia un nou projecte musical acompanyada del guitarrista espanyol Daniel Casares i el contrabaixista cubà Yelsi Heredia.

El trio ha sigut el cap de cartell de la Temporada 2020 a l'Auditori Nacional d'Andorra i per on està previst que passin artistes internacionals com ara: Pablo Milanés i Kiko Veneno, però també els andorrans Madretomasa entre altres.

Pontes trepitja per segona vegada l'escena andorrana i confessa sentir-se expectant per veure com el seu públic acollirà aquest nou projecte que no només ofereix fados si no que s'endinsa en d'altres gèneres musicals gràcies a la col·laboració de Casares i Heredia. Aquests músics provenent d'àmbits com el flamenc en el cas del guitarra espanyol Daniel Casares i de la música cubana pel que fa al contrabaixista Yelsi Heredia.

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.