Un ecosistema financer, l'oportunitat per a Andorra a partir de les noves tecnologies

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Crear un ecosistema del sector financer és una de les oportunitats que obren les noves tecnologies per al país.

Així ho creu l'expert José Luis Suárez, que aquest dijous al matí ha pronunciat una conferència sobre la disrupció en el món digital, organitzada per l'Empresa Familiar (EFA)

Suárez considera que Andorra ha d'aprofitar la seva llarga experiència en el món financer per fer un pas endavant i aprofitar les oportunitats en àmbits com les fintec, empreses que treballen productes financers a partir de les noves tecnoogies que "estan treballant en sectors concrets de la cadena de valor del món de la banca, així com en assegurances i gestió de patrimonis". El president de l'EFA, Francesc Mora, coincideix en l'oportunitat que pot suposar per a Andorra, ja que "interessa que aquesta capacitat que hi ha al país pugui continuar gerant valor els propers anys". "És qüestió d'aprofitar una de les poques indústries del país", conclou.

De fet, els efectes del Brexit a Londres, on aquest mercat és molt elevat, pot ser revulsiu per altres places europees.

Informa: Ana Alamán
Imatge: Rubén Calvo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.