Educació convocarà places de directors, caps d'estudis i inspectors per treure més edictes per docents

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La ministra d'Educació i Ensenyament Superior ha anunciat que per al curs vinent es convocaran places directives a l'Escola Andorrana. Aquests edictes, que ocupen majoritàriament professors, provocaran que s'obrin també convocatòries de docents el curs següent, 2023-2024.

Ho ha explicat Ester Vilarrubla a 'Els matins de la Nacional', on ha especificat que podrien ser entre 15 i 20 llocs de treball a l'Escola Andorrana.

"És important poder treure aquestes places d'equips directius i inspectors perquè són figures clau a les escoles. Actualment estan molt ben ocupades, però hem de donar seguretat a les persones que guanyin la plaça. Al mateix temps, alliberarem places de docents i podrem treure edictes l'any següent."

Vilarrubla ha també ha dit que l'adaptació dels infants ucraïnesos és excel·lent, tot i reconèixer que la gran barrera inicial ha estat l'idioma.

D'altra banda, des del ministeri es treballa per definir les competències digitals de la població i a partir dels resultats oferir formacions per completar-les, com ja es fa amb el català.

Entrevista a la ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla:

Informa: Sílvia Mestre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.