Educació demana precaució als pares davant el tercer cas d'un vehicle sospitós a la sortida de l'escola

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La policia investiga un tercer cas relacionat amb un vehicle que hauria intentat fer pujar-hi menors d'edat. Aquesta vegada a Escaldes. Des del ministeri d´Educació confirmen que s´està estudiant la situació i demanen precaució als pares.

El cos policial segueix investigant els diferents casos de vehicles que s´haurien acostat a menors d´edat per demanar-los que hi pugessin. Després dels de Sant Julià de Lòria i la Margineda, ara se n'estudia un tercer. Hauria pogut passar a Escaldes-Engordany i les sospites apuntarien a un vehicle de color vermell. El ministre d´Educació ha indicat que treballen conjuntament amb la policia i que els han contactat des de diferents associacions de pares per mostrar-los el seu neguit.

"Són preocupants. Estic a l'expectativa del que digui la policia", diu el ministre d'Educació, Èric Jover, que tot i això, insisteix que "no voldria generar alarmisme". Jover sí que ha demanat, però, atenció i als joves "ser extremament prudents i, evidentment, no anar amb persones desconegudes".

Jover també ha demanat que no es creï una excessiva alarma entorn del cas, i ha recordat que s'han intensificat els controls policials als entorns escolars. En aquest sentit, la policia recorda que sovint s'utilitzen serveis de missatgeria instantània o de les xarxes socials per parlar de temes sensibles, i que en molts casos la informació que contenen arriba distorsionada o és falsa.

Informa: Judit Pedrós
Imatges: Cristina Jubete / Albert Xandri

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.