Educació investigarà totes les sospites d'assetjament escolar

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Educació actuarà en qualsevol sospita d'assetjament escolar. Ho ha dit la ministra, en referència a la denúncia per xarxes socials que va fer una alumna del col·legi Janer

La ministra d'Educació, Ester Vilarrubla, ha assegurat en l'acte de celebració dels 55 anys de l'obertura del col·legi de Sant Ermengol que dedicaran tots els esforços a controlar-lo. "És millor que despleguem molts esforços i invertim molt temps i que no acabi sent un assetjament, que no que pensant que és una cosa que es minimitza i que és una cosa de nens i hi hagi algú que estigui patint".

Amb tot, encomana a les escoles que estiguin pendents i actualitzades quant a protocols i seguiment es refereix. "Per tant, tots aquells esforços que calguin fer de revisar protocols, d'estar fent més formacions i d'estar molt més atents a tot és el que jo encomano a les escoles. No ens podem permetre que cap nen i nena o jove d'aquest país ho passi malament".

Informa: Roser Puigbò 
Imatges: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.