El comú d'Encamp entén que Viladomat vulgui dissoldre Grandvalira

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Jordi Torres creu que cal escoltar Joan Viladomat abans de fer els esforços que calgui per salvar Grandvalira. El cònsol major d´Encamp ha explicat perquè el comú avala que l´accionista majoritari de SAETDE demanés la dissolució de Nevasa. També lamenta haver sabut els detalls de la plataforma de Soldeu pels mitjans.

El comú d´Encamp està preocupat per la possible dissolució de Grandvalira. El cònsol major creu que tothom ha de fer un esforç per salvar una marca insígnia d´Andorra. Però abans de concretar accions, Jordi Torres creu que cal esperar que Joan Viladomat, "el principal actor d'aquesta situació", que és fora d'Andorra, expliqui els motius que l´han dut a demanar la dissolució de Nevasa.

Torres ignora els motius concrets, si bé Viladomat li havia fet arribar el seu malestar amb la situació. El comú forma part del consell d´administració de SAETDE i el cònsol justifica que els representants comunals no s´oposessin a la decisió de demanar la dissolució. Després d'escoltar Viladomat van creure que la seva posició "era correcta".

El cònsol també ha explicat que al consell d´administració de Nevasa de gener no es va informar de la plataforma de Soldeu. Formalment, el comú no va saber els detalls del projecte fins dimarts passat. "Com a membre del consell d'administració tot el que he sabut de l'afer de la plataforma m'he enterat per la premsa", lamenta.

Sobre el recurs de Viladomat a la declaració d´interès nacional, Torres diu que toca creure que s´ha fet ben fet. I que en última instància ja seran els tribunals els qui es pronunciïn.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatges: Anna Ginestà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.